När Var Hur?

Snabba frågor och svar 

Vilka anordnar SUNDAY WEDDING?

Caroline på We do Stories, Kristina på Syster Blom och Lisa Jansdotter på Ateljé Jansdotter i samarbete med bröllopsnätverket Bröllop&Event

Var äger eventet rum?

I festlokalen CLUSTRET Skeppsbron 44,                 Gamla Stan, Stockholm

Vad är temat för Sunday Wedding?

Ett exklusivt och intimt bröllopsmingel med mer "prova på",  "känna",  "klämma" och fråga, smaka, lukta. SUNDAY WEDDING kommer att gå i ett mustigt färgtema i färger som lemon rose, ockra gul, eucalyptus grön, gräddigt, gråblå och en accent av nypon! Vi vågar säga att Sunday Wedding kommer att uppfattas som originellt och nyskapande! Det blir t.ex inte bara klassiska klänningar utan en hel del tyll, tvådelat och vintagekänsla!

För vem passar Sunday Wedding?

Minglet  passar er som planerar bröllop! Här får ni massor av den inspiration ni behöver för att skapa ert Drömbröllop både i Sverige och utomlands. Här finns saker för både brud och brudgum!

Vilka är öppettiderna?

Vi tror på kvalitet istället för kvantitet och håller öppet SÖNDAGEN den 20 oktober

kl. 12:00 - 16:00

Varför en söndag?

Söndag? Ja alltid retar det någon... Nej skämt och sido, vi tror att besökarna har mer tid över en söndag i oktober för att besöka oss, än någon annan dag i veckan. Vi gillar även namnet....

Hur hittar jag till minglet?

Släpp bilen, vi bjuder på bubbel och det är svårt att parkera.

Måste jag ha biljett som besökare?

Ja, vi tar 150 kr för biljetterna där 50 kr går till välgörande ändamål, vi har valt "Min stora Dag".      Köp din biljett här:

 

Bjuds jag på något att äta och dricka?

I biljettpriset ingår ett glas Champagne eller alkoholfri dryck samt tilltugg.  Vi har en fantastiskt tårt-makare som kommer att bjuda på smakprover av sin bagarkonst i form av bröllopstårta. 


© Copyright www.sundaywedding.se